• Nederlands
  • English
  • Kobato DE
  Kobato Logo

  Kom jij ons team versterken?

  22-11-2018

  Op dit moment zijn we bij Kobato op zoek naar een aantal mensen die zich bij ons team aan kunnen sluiten. Heb je interesse of vragen over de functie(s)? Dan kun je contact opnemen met Rene Nijhuis, via 0541-291-681 of nijhuis@kobato.nl

  Wij zijn op zoek naar:

  Productiemedewerker (M/V)

  We zoeken een productiemedewerker die op meerdere plekken in onze organisatie inzetbaar is. Zowel in onze fabriek in Ootmarsum als op locatie bij de klant. Het zwaartepunt van de taken ligt op het voorbereiden en afwerken van onderdelen vanuit onze spuit- en/of gietafdeling. Om dit te doen ben je handig en heb je een goede werkinstelling. Je beheerst de Nederlandse taal goed en je werkt nauwkeurig. Het bezit van VCA-diploma en/of heftruckcertificaat is een pré. Voor deze functie is geen specifieke kennis of ervaring vereist, maar wij zoeken wel iemand die van aanpakken weet, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en bereid is om de handen uit zijn mouwen te steken.

  Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan snel contact met ons op!

  Spuiter / Gieter (M/V)

  We zoeken een spuiter / gieter die zowel in onze spuit- als gietafdeling inzetbaar is. Werkzaamheden worden zowel in onze fabriek in Ootmarsum als op locatie bij de klant uitgevoerd. Het zwaartepunt van de taken ligt op het verwerken van polyurethaan. Je bent handig en kunt tekeningen lezen, je beheerst de Nederlandse taal goed, werkt nauwkeurig en bent in bezit van rijbewijs B. Rijbewijs C en een VCA-diploma zijn een pré. We zoeken een collega met een praktijkgerichte opleiding en enige jaren ervaring in een technische productie omgeving. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om ook op locatie te werken.

  Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan snel contact met ons op!